HOV Units

Project “HOV units” wordt gerealiseerd in Eindhoven, op de hoek van de Marinus van Meelweg en de Adriaan Mulderweg, op bedrijventerrein Eindhoven Airport.

Dit project omvat in totaal 45 bedrijfsunits, verdeeld over twee bouwblokken, in oppervlakte variërend van 110 m² tot 194 m² totale vloeroppervlak. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over het gehele begane grond vloeroppervlak.

Locatie

Eindhoven Airport is gelegen in de westflank van Brainport Eindhoven en bestaat uit de luchthaven Eindhoven Airport, het naastgelegen bedrijventerrein Eindhoven Airport, kantoren- en bedrijvencluster Flight Forum en de Vliegbasis Eindhoven van de Koninklijke Luchtmacht. Of je nu met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer komt: de ligging van FlightForum is ideaal. De snelweg A2 ligt naast de deur en de bus stopt op het centrale plein. Houd jij van beweging? Met de fiets sta je binnen 25 minuten in de binnenstad van Eindhoven. Ook beschikt Flight Forum over een duurzame deelvloot: elektrische deelauto’s en -scooters. En met Eindhoven Airport naast de deur is Europa binnen handbereik.

Er zijn steeds meer leuke eettentjes, bijzondere vergaderplekken en sportfaciliteiten te vinden in de buurt van Flight Forum. Daarnaast bevindt Flight Forum zich op een steenworp afstand van Park Meerland en het Beatrixkanaal, waardoor werknemers binnen 10 minuten midden in de natuur staan.

Ontwikkeling
De ontwikkeling van project “HOV units” is in handen van Cooperante Ontwikkeling V B.V.,een samenwerking tussen BPI Vastgoed uit Barendrecht en Twins Investments uit ‘s-Gravenzande. Twins heeft met succes diverse bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd in onder andere Amsterdam, Barendrecht, Breda, Den Haag, Nootdorp, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer.